Heb jij de 'Desso-spirit'?

desso spirit


Wanneer je met een probleem te maken hebt, kom je dan met een oplossing of laat je dat over aan iemand hogerop? 
Als jij de actiegerichte probleemoplosser bent die bereid is de verantwoordelijkheid op zich te nemen, dan heb je de 'Desso-spirit'. Zij zijn de motor achter korte- en langetermijnplannen in samenwerking met anderen.

Het is goed om een originele denker te zijn, maar als je sneller van A naar B kunt komen door reeds beschikbare informatie te gebruiken, is dat in vele gevallen net zo effectief. We waarderen mensen die hun gezond verstand gebruiken om eerst informatie te zoeken en daardoor geen tijd verspillen. Door naar gedegen informatie te zoeken, zullen ze snel een oplossing vinden.

Hoe creatief ben je?  Iedereen kan nieuwe ideeën en innovaties bedenken. Dat is niet voorbehouden aan het R&D-team. Kun jij je creativiteit en vindingrijkheid inzetten en ideeën met anderen delen om tot spannende nieuwe oplossingen te komen?

Ben je internationaal gericht?  We moedigen mensen aan ons te helpen nieuwe internationale markten te verkennen en onze goede relaties met bestaande klanten te onderhouden in markten in meer dan 100 landen.

Ben je een gedreven persoon? Streef je er altijd naar je prestaties te verbeteren, hoe goed je het ook doet? Zo ja, dan pas je goed in de Desso-omgeving. Onze mensen zijn ambitieus, doelgericht en gedreven, en zijn zich ervan bewust dat we onszelf als bedrijf telkens opnieuw moeten uitvinden om onze concurrenten een stapje voor te blijven.

Probeer je een eerlijke benadering van alles te handhaven?  Bij Desso is het essentieel om met integriteit te handelen. We willen in onze markten de beste zijn, als zijnde een goed bedrijf dat wordt vertrouwd door onze klanten, partners en andere belanghebbenden. We kiezen niet voor de kortste weg of de gemakkelijkste optie. We werken er hard aan het juiste te doen, of dat nu flink doorzetten is bij de moeilijke ontwikkeling van gezonde bestanddelen voor onze materialen volgens Cradle to Cradle®-criteria, of ervoor zorgen dat we een verantwoordelijke werkgever zijn in alle landen waarin we werkzaam zijn. 

  • Deel deze pagina
  • twitter
  • linkedin
  • facebook
  • email