Terug naar Overzicht gebeurtenissen

Week van de bouw, Utrecht

Vijf dagen lang komt alles en iedereen in bouw en vastgoed samen in de Jaarbeurs in Utrecht. Een combinatie van vakbeurzen, debatten, awards, netwerkbijeenkomsten en congressen. Desso is partner van Material Xperience & (Re)Building the Future.

(Re) Building The Future & Material Xperience

buildingholland

Start datum

9 februari 2015

Eind datum

13 februari 2015

Locatie

Jaarbeurs Utrecht

Jaarbeursplein

3521AL Utrecht

Desso partner Material Xperience & (Re)Building the Future

Desso is partner van Material Xperience. Tijdens Material Xperience -The five senses- zal Desso alle zintuigen prikkelen met haar inspirerende Transitions collectie en een aantal exclusieve noviteiten tonen.

Op de Bouwbeurs is Desso partner van het (Re)Building the future initiatief. Eén dat duurzaam bouwen en duurzame gebouwen centraal stelt en waar het draait om comfort, flexibiliteit en gezondheid. Desso toont hier haar innovatieve project in samenwerking met Philips: Luminous Carpets. Tevens worden de vernieuwende Quickfix mogelijkheden getoond, de gemakkelijke en groene oplossing voor het installeren van tapijttegels.

Rob Kragt (CSR Communications Manager bij Desso) zal op woensdag 11 februari een inspirerende keynote houden over Circulaire Economie en de Cradle to Cradle filosofie, welke door Desso dagelijks wordt toegepast.

  • Deel deze pagina
  • twitter
  • linkedin
  • facebook
  • email