Nieuwsoverzicht

2017

Tarkett-Desso duimt met Milieudefensie mee tijdens proces tegen de Staat

23 augustus 2017

Vanochtend vond in Den Haag het kort geding plaats dat Milieudefensie tegen de Nederlandse overheid heeft aangespannen. Milieudefensie eist een actievere houding om de EU-normen tegen luchtvervuiling te halen.

Trots op je werk? Meld je project nu aan voor de ARC17 Innovatie Award

24 juli 2017

Elk jaar organiseert de Architect de ARC Awards. Deze serie architectuurprijzen belicht het allerbeste werk in de categorieën architectuur, interieur, meubel, detail, innovatie, jong talent en oeuvre. Tarkett en Desso zijn initiatiefnemers van de Innovatie Award. Projecten gerealiseerd vanaf augustus 2016 tot en met juli 2017 komen in aanmerking.

Tell your own story with Desso's new 'Make It Your Own' collection

31 mei 2017

Tarkett, een internationale marktleider in innovatieve en duurzame oplossingen voor vloerbedekking en sportveldbekleding, heeft in EMEA een nieuwe DESSO®-tapijtcollectie gelanceerd onder de naam ‘Make It Your Own’; een collectie die is ontworpen om architecten en ontwerpers te inspireren tot speels gebruik van textuur, kleur en materiaaleffecten om de vloer als geheel een eigen, uniek verhaal te laten vertellen.

Schitterende tapijttegel iconic completeert Desso’s collectie Essentials

07 februari 2017

Desso, een vooraanstaand merk in duurzame en innovatieve tapijten, completeert de collectie Essentials II met de introductie van Iconic, dat de oervorm van kleur huldigt en perfect is voor het creëren van indrukwekkende designs over de gehele vloer.