Showroom Poland 2
Terug naar nieuwsoverzicht

Nieuwe showroom in Polen

01 december 2010

DESSO heeft een nieuwe showroom geopend in Warschau, midden in het architecturale hart van de stad. Met deze opening benadrukt DESSO de successen die zijn behaald in Polen, en die we danken aan onze uitstekende producten, ons teamwork en onze sterke strategie.

De nieuwe showroom werd donderdag officieel geopend door Chief Commercial Officer Alexander Collot d'Escury, die vooral zijn waardering uitte voor het harde werk en de professionele houding van DESSO's mensen in Polen.

Het nieuwe regiokantoor bevindt zich in het Metropolitan-gebouw, dat is ontworpen door de internationaal bekende firma Foster & Partners. Aan het gebouw zijn meerdere architectuurprijzen toegekend, waaronder de Worldwide Award van het Royal Institution of British Architects (RIBA). Het is dan ook de ideale locatie om het tapijtassortiment van DESSO onder de aandacht te brengen.

Het Metropolitan-gebouw bevindt zich aan de noordzijde van het Pilsudski-plein, een plaats van historisch belang in Warschau. Het gebouw staat bovendien in de buurt van een aantal andere historisch en cultureel belangrijke bezienswaardigheden zoals het Graf van de Onbekende Soldaat en het Grote Theater.

'Onze mensen in Polen hebben het merk DESSO op succesvolle wijze in de markt gezet en een aantal grote nieuwe klanten binnengehaald. Met onze verhuizing naar dit kantoor en deze showroom laten we zien dat we vertrouwen hebben in de Poolse economie, dat we met de beste mensen werken, en natuurlijk dat we dankzij onze producten en onze milieubewuste benadering een streepje voor hebben op onze concurrenten,' aldus Alexander Collot d'Escury.

Showroom Poland 1

 

  • Deel deze pagina
  • twitter
  • linkedin
  • facebook
  • email