Terug naar nieuwsoverzicht

DESSO introduceert “Create your own AirMaster®”- Online platform voor ontwerpen van je eigen tapijt

10 oktober 2011

De Europese tapijtfabrikant DESSO introduceert het online platform “Create your own AirMaster®”. Met deze nieuwe webapplicatie is het mogelijk om een eigen ontwerp van een Desso AirMaster® tapijt te maken. Met één druk op de knop kan het eigen ontwerp worden bekeken en hoe dat past bij diverse interieurs. Daarbij zijn er meer dan vier miljoen mogelijkheden. Het Desso AirMaster® tapijt is speciaal ontwikkeld om fijnstof uit de lucht te filteren.

Alexander Collot d’Escury, CCO Desso Group: “Met Create Your Own AirMaster®” zetten wij de volgende stap in het op maat aanbieden van onze producten. Naast het online creëren van een eigen ontwerp, is het mogelijk dat op te slaan, te delen via social media en uiteraard kan er een staal worden besteld van de zelf ontworpen tapijttegel. Die wordt dan door ons op maat gemaakt en aan de klant opgestuurd. En dat met 4 miljoen verschillende en eigen AirMaster® designs.” 

Ongekende vrijheid
“Create Your Own AirMaster®” maakt het mogelijk om kleuren aan te passen totdat de combinatie is samengesteld die het meeste aanspreekt. De vijf accentlijnen in de tapijttegel kunnen worden gekozen uit een collectie van zestien kleuren. Eén van de vier basis fondkleuren kan worden geselecteerd om de gewenste kleurencombinatie optimaal te laten uitkomen. Collot d’Escury: “Met één druk op de knop is direct te zien hoe het eigen ontwerp eruit ziet. Zowel in de vorm van een tapijttegel, maar ook hoe het past in verschillende typen interieurs. Het aantal mogelijkheden is meer dan vier miljoen. Ongekende vrijheid dus, om je eigen AirMaster® te creëren.”

Desso AirMaster®
Desso AirMaster® is een tapijt dat speciaal is ontwikkeld om fijnstof uit de lucht te filteren. Collot d’Escury: “Het was al bekend dat tapijt een positief effect heeft op de fijnstofconcentratie in de binnenlucht. Desso AirMaster® is in staat de concentratie van fijnstof in de binnenlucht tot acht keer te verlagen ten opzichte van een harde vloer en vier keer ten opzichte van een standaard tapijt.

Ga voor “Create Your Own AirMaster®” van Desso naar www.desso.com of kijk op www.desso-airmaster.com.

  • Deel deze pagina
  • twitter
  • linkedin
  • facebook
  • email