Terug naar nieuwsoverzicht

DESSO introduceert DESSO Dialogue App - Het perfecte tapijt vinden via de iPhone of iPad

18 augustus 2011

De toonaangevende Europese tapijtfabrikant Desso introduceert de DESSO Dialogue App. De nieuwe applicatie voor de Apple iPhone en iPad maakt het mogelijk om 1.000 tapijtstalen uit meer dan 60 collecties voor de zakelijke markt te bekijken en bestellen, gerangschikt naar kleur, up-to-date en altijd bij de hand. De DESSO Dialogue App kan gratis worden gedownload in de App Store.

Alexander Collot d’Escury, CCO van Desso Group: “In onze visie betekent functionaliteit het toevoegen van waarde aan producten of diensten. In dit geval is de toegevoegde waarde voor onze klanten gelegen in een enorme hoeveelheid gemak. Met de DESSO Dialogue App kunnen zij nu ons breed product assortiment ontdekken op basis van een uitgebreide kleurenflow of specifieke andere criteria en tapijtstalen bestellen op een moment en plaats die zij zelf bepalen.”

Mijn stalen
De DESSO Dialogue App biedt meer dan 1.000 tapijtstalen uit meer dan 60 collecties, die kunnen worden weergegeven op zowel een iPhone als een iPad. Daarbij worden ook technische specificaties vermeld. Favoriete stalen kunnen worden opgeslagen in ‘My Samples’, voor later gebruik of vergelijking. Desso lanceert met regelmaat nieuwe tapijtproducten en kleuren, deze worden direct weergegeven wanneer de app wordt gebruikt, waardoor gebruikers voortdurend worden geïnspireerd door de laatste designs.

Zoek en vind
De innovatieve app is tevens uitgerust met een geavanceerde zoekfunctie. Collot d’Escury: “Wanneer je op zoek bent naar een specifiek product uit ons zeer uitgebreide aanbod, bijvoorbeeld een tapijt dat Cradle to Cradle® gecertificeerd is, biedt de DESSO Dialogue App uitkomst. Het voorziet je van ieder relevant, beschikbaar product en mogelijke kleurstelling.”  
 
Eenvoudig te bestellen
De DESSO Dialogue App maakt gebruik van een digitaal bestelformulier, waarmee gebruikers in een aantal eenvoudige stappen een staal van het gewenste tapijt kunnen selecteren en bestellen. Collot d’Escury: “Het team van Desso ontwikkelaars was erop gefocust een app te ontwikkelen die niet alleen inspireert, maar ook tijd bespaart. De mogelijkheid om onze tapijtstalen via een mobiele applicatie te bestellen is één van de resultaten van die ambitie.”

Kijk voor meer informatie op: http://itunes.apple.com/us/app/desso/id448170716?mt=8

  • Deel deze pagina
  • twitter
  • linkedin
  • facebook
  • email