Terug naar nieuwsoverzicht

‘CFO Special Achievement Award 2012’ voor Desso-CFO Tom Francken

11 juni 2012

Tom Francken, sinds 2007 Chief Financial Officer van Desso, heeft tijdens de 11e editie van de CFO Day de CFO Special Achievement Award 2012 in de wacht gesleept. De prestigieuze award wordt jaarlijks uitgereikt namens de CFO-community, die samen met de partners van CFO Day en een deskundige jury een longlist opstellen waaruit de winnaars worden gekozen.

Leider in duurzaamheid
De jury is van mening dat Francken een bijzondere bijdrage heeft geleverd aan de ontwikkeling van de strategie van Desso en stelde: "Tom Francken is een leider in duurzaamheid, creëert een omgeving voor innovatie en is nauw betrokken bij de transformatie van Desso van kunstgras- en tapijtfabrikant naar leverancier van duurzame oplossingen op het gebied van tapijt en kunstgras."

Gezamenlijke inspanning
De overige twee winnaars van de CFO Special Achievement Award 2012 waren Mediq-CFO Hans Janssen en Ton van Veen van Jumbo Supermarkten.

"Dit is een uiterst eervolle prijs, waar ik natuurlijk trots op ben. Toch is het ook een prijs voor het voltallige Desso team. Dit is echt het resultaat van een gezamenlijke inspanning. Structureel duurzaam opereren kun je als onderneming namelijk alleen als alle neuzen dezelfde kant op staan. Dat is bij ons het geval."

Tom Francken, CFO Desso

  • Deel deze pagina
  • twitter
  • linkedin
  • facebook
  • email