Terug naar nieuwsoverzicht

Stef Kranendijk in Duurzame Vastgoed top 50 NL

26 september 2012

Stef Kranendijk, CEO van Desso, is opgenomen in de ‘Duurzame 50 Vastgoed NL’. De eerste editie van deze jaarlijkse verkiezing vond plaats op vrijdag 21 september, tijdens het slotfeest van de Dutch Green Building Week. Initiatiefnemers zijn de Stichting Dutch Green Building Council en het Platform Duurzaam Gebouwd.

In de Duurzame 50 Vastgoed NL zijn mensen te vinden die volgens de jury over genoeg daadkracht, charisma, contacten, kennis en visie beschikken om de gebouwde omgeving ook echt duurzamer te maken. De onafhankelijke jury bestond uit zes toonaangevende deskundigen.

“De 50 genomineerde professionals geven door concrete acties op dit moment invulling aan duurzaamheid in de vastgoedbranche. De Duurzame 50 geeft andere professionals in de gehele sector en ver erbuiten inspiratie, motivatie, visie en inzicht in de mogelijkheden voor verduurzaming van vastgoed”, aldus de organisatie.

www.duurzame50.nl

  • Deel deze pagina
  • twitter
  • linkedin
  • facebook
  • email