Desso 3D Carpet Textures
Terug naar nieuwsoverzicht

Creativiteit in tapijt binnen handbereik met DESSO 3D Textures™

26 november 2013

Desso, een internationaal bedrijf in tapijten, tapijttegels en sportvelden, brengt al zijn tapijttegelproducten tot leven met 'DESSO 3D TexturesTM', beschikbaar gesteld via een gratis online database. Hiermee kunnen architecten & designers inspirerende visuals creëren, gebaseerd op de nieuwste tapijtdesigns van Desso.

De keuze van materialen, waaronder de structuur van de vloer, speelt een belangrijke rol in het interieurdesign van een gebouw, vooral omdat we gemiddeld 90% van onze tijd binnen doorbrengen. De nieuwe tool van Desso helpt het designproces efficiënter te maken.

Desso heeft DESSO 3D Textures™ gecreëerd, gedetailleerde texturen van alle Desso producten en kleuren en opgemaakt in alle mogelijke installatiemethoden, die gedownload kunnen worden via de Desso website. Architecten & designers kunnen zo tijd besparen en tot adembenemende designresultaten komen, die volledig tegemoetkomen aan hun wensen.

Het werken met DESSO 3D Textures™ is gemakkelijk en intuïtief en geeft architecten & designers de kans om fotorealistische vloerontwerpen in een vroeg stadium van het ontwerpproces te maken. Het eindresultaat gaat verder dan wat professionals tegenwoordig verwachten van 3D-presentaties. Volg deze drie eenvoudige stappen om de texturen te gebruiken: 

1. Inloggen op www.Desso.com/Desso3DTextures
2. De texturen downloaden - dat duurt maar een paar seconden!
3. De texturen importeren in het design-tekenprogramma.

“Het blijft altijd ons streven om interieurontwerpers en architecten te inspireren met technologie en tools met juist dat beetje extra. Met onze laatste innovatie DESSO 3D Textures™ gaan we hiermee nog een stap verder. Het maakt ontwerpers mogelijk om hun visie wat architectuur betreft op een effectieve, efficiënte en fotorealistische manier neer te zetten.”

Alexander Collot d'Escury (CEO Desso Group)

TKrzh8d_-Lg
  • Deel deze pagina
  • twitter
  • linkedin
  • facebook
  • email