Terug naar nieuwsoverzicht

DESSO® zal in september deelnemen aan het debat over circulaire economie tijdens ‘Summer Davos’ van het World Economic Forum in China

22 augustus 2013

Drie bestuurders van Desso zijn dit jaar aanwezig op de prestigieuze bijeenkomst 'Summer Davos' in Dalian, China, die wordt georganiseerd door het World Economic Forum (WEF) en plaatsvindt van 11-13 september.

Alexander Collot d'Escury (CEO), Roland Jonkhoff (Managing Director) en Andrew Sibley (Regional Director) nemen deel als afgevaardigden en sprekers.

'Meeting the Innovation Imperative'heet de bijeenkomst waarvoor 1500 leidende figuren uit de zakenwereld, technologie en politiek, afkomstig uit 90 landen bijeengebracht zijn om de kansen en uitdagingen van innovatie te bespreken.

Het World Economic Forum is een onafhankelijke internationale organisatie die tot doel heeft de wereld te verbeteren door leidende figuren uit de politiek, wetenschap, zakenwereld en andere delen van de maatschappij te betrekken bij het vormgeven van beleid, zowel op wereldwijde schaal als regionaal en per bedrijfstak. Belangrijke bijeenkomsten zijn de jaarlijkse topconferentie in Davos en ook de 'Summer Davos' in China.

Dit is het zevende WEF-forum dat in China wordt gehouden sinds de lancering van de 'Summer Davos'. Dit jaar bespreken de afgevaardigden de voordelen en problemen die gepaard gaan met de transitie naar een circulaire economie, wat door veel deskundigen steeds vaker wordt beschouwd als een duurzamer en houdbaarder economisch model dat beter afgestemd is op de 21e eeuw.

Desso brengt de circulaire economie in praktijk met de Cradle to Cradle®-benadering en als zodanig zal Desso betrokken zijn bij twee belangrijke discussies over dit onderwerp. Een van deze twee discussies wordt geleid door CEO Alexander Collot d'Escury.

Ga voor meer informatie over deze bijeenkomst naar: http://www.weforum.org/events/annual-meeting-new-champions-2013

  • Deel deze pagina
  • twitter
  • linkedin
  • facebook
  • email