Terug naar nieuwsoverzicht

Desso CEO Alexander Collot d’Escury in top tien verkiezing Duurzame 50 Vastgoed NL-2014

08 mei 2014

Tijdens Building Holland zijn op woensdagavond 7 mei de winnaars van de verkiezing Duurzame 50 Vastgoed NL bekend gemaakt. Desso CEO Alexander d'Escury is in de top 50 van duurzame personen in de bouw en vastgoed in Nederland beland op de tiende plaats.

De jaarlijkse verkiezing Duurzame 50 Vastgoed NL is een initiatief van Stichting Dutch Green Building Council en Kennisplatform Duurzaam Gebouwd. In de verkiezing gaat een onafhankelijke jury op zoek naar de meest invloedrijke duurzame persoon in de bouw en vastgoed in Nederland.

“Ik feliciteer Stefan van Uffelen van harte met het winnen van de eerste prijs, een geweldige prestatie en zeer verdiend. Voor Desso is een plek in de top tien een erkenning voor de weg die wij zijn ingeslagen om samen met de hulp van onze mensen en partners naar een nieuw groen business model te groeien. Gebaseerd op de circulaire economie en het gebruik van gezonde materialen streven wij ernaar om innoverende producten te ontwikkelen die bijdragen aan gezondheid en welzijn.”

Alexander Collot d’Escury, CEO Desso.

Desso's corporate visie is gebaseerd op 'hoe kan de vloer bijdragen aan onze gezondheid en ons welzijn'. Dit wordt gedreven door ons innovatiestrategie, bestaande uit drie pijlers: Creativiteit, Functionaliteit en Cradle to Cradle®. Sinds 2008 is de focus van Desso in het bijzonder gericht op het ontwikkelen van een verstrekkende benadering van duurzaamheid gebaseerd op de principes van Cradle to Cradle®. Deze moedigt de ontwikkeling van producten van gezonde materialen aan wat leidt tot een veiliger en meer effectief recycle-proces. Deze benadering onderschrijft Desso's betrokkenheid bij de circulaire economie waarin goederen op een gezonde manier keer op keer kunnen worden hergebruikt.

  • Deel deze pagina
  • twitter
  • linkedin
  • facebook
  • email