Terug naar nieuwsoverzicht

Ontdek Merge: een dynamische tapijttegel voor een unieke, indrukwekkende vloer

18 november 2015 - Merge is de nieuwste aanwinst binnen Desso’s Carpetecture®-Transitions collectie. De collectie is ontworpen om het interieur te verzachten met organische structuren wat architecten en ontwerpers de mogelijkheid biedt de buitenwereld naar binnen kunnen halen. Merge geeft de mogelijkheid om met verschillende texturen, kleuren en patronen te spelen.

Merge voegt een natuurlijke, organische sfeer toe aan het interieur

Door twee aparte tapijtstructuren in één tegel vloeiend in elkaar over te laten gaan, voegt Merge een natuurlijke, organische sfeer toe aan het interieur. Door de structuren van deze dynamische tapijttegel te combineren met de andere producten in de Transitions-collectie, kunnen ontwerpers met verschillende texturen, kleuren en patronen spelen en zo een unieke, indrukwekkende vloer creëren.

Merge_1


Merge is verkrijgbaar in vier neutrale kleuren en twee prachtige tinten groen en blauw. Er zijn eindeloos veel legmogelijkheden, op bestelling ook mogelijk in een plank formaat. De gestructureerde tapijttegel completeert als negende product in de Transitions-collectie de reeks en omvat diverse natuurlijke kleuren en texturen.

Creëren van flexibele ruimtes

Merge is met name geschikt voor kantoorruimtes, waar de overlopende structuren kunnen worden gebruikt voor het creëren van flexibele ruimtes met daarbinnen verschillende plekken om te werken of te vergaderen.

Merge_2

 

Merge valt niet alleen op door het opvallende design; de collectie is ook standaard verkrijgbaar met Desso EcoBase® als tapijtrug, dus volledig in lijn met de Cradle to Cradle®-strategie van Desso. Hierdoor kan de tapijtrug volledig worden gerecycled in de eigen productiefaciliteit van Desso. Desso EcoBase® bevat positief gedefinieerd[1] kalk afkomstig van diverse Nederlandse drinkwaterbedrijven, geheel in overeenstemming met de principes van Cradle to Cradle®.

Bezoek onze Carpetecture®Transitions Magazine

Meer informatie over de collectie vindt u in het Carpetecture® Transitions Magazine: www.dessocarpetecturemagazine.com

 


[1] Positief gedefinieerd = alle ingrediënten zijn geclassificeerd als Groen (optimaal) of Geel (aanvaardbaar) volgens de beoordelingscriteria van Cradle to Cradle®. Zoals beschreven in de Cradle to Cradle® CertifiedCM Product Standard, versie 3.0.

  • Deel deze pagina
  • twitter
  • linkedin
  • facebook
  • email