Terug naar nieuwsoverzicht

Trots op je werk? Meld je project nu aan voor de ARC17 Innovatie Award

24 juli 2017 - Elk jaar organiseert de Architect de ARC Awards. Deze serie architectuurprijzen belicht het allerbeste werk in de categorieën architectuur, interieur, meubel, detail, innovatie, jong talent en oeuvre. Tarkett en Desso zijn initiatiefnemers van de Innovatie Award. Projecten gerealiseerd vanaf augustus 2016 tot en met juli 2017 komen in aanmerking.

ARC Innovatie Award 2017

 

Experiment en vernieuwing kenmerken de Nederlandse architectuur

ARC17 is een podium voor bevlogen ontwerpers. ARC17 laat zien wat de kracht van ontwerp is. Het doel van ARC17 is het ontwerp in de volle breedte te promoten voor een groot publiek en vernieuwing zichtbaar te maken. We belonen de inzet van ontwerpers met publiciteit, maar ook met opdrachten. ARC17 is de enige ontwerpprijs in Nederland van stoel tot stad. De Awards belichten het allerbeste werk in de categorieën architectuur, interieur, meubel, detail, innovatie, jong talent en oeuvre.

Je kunt inzenden in vijf verschillende categorieën: naast architectuur en interieur zijn dat meubel, detail en innovatie. Je ontwerp is gemaakt of opgeleverd tussen 1 augustus 2016 en 31 juli 2017 en wordt beoordeeld door een deskundige jury.

 

Lees meer over de prijzen en zend je project in:


Inzenden voor de ARC Awards 2017 is nu mogelijk en kan tot en met 1 september 2017.

Meer informatie: www.arc-awards.nl

  • Deel deze pagina
  • twitter
  • linkedin
  • facebook
  • email