Nieuwsoverzicht

2015

Ontdek Merge: een dynamische tapijttegel voor een unieke, indrukwekkende vloer

18 november 2015

Merge is de nieuwste aanwinst binnen Desso’s Carpetecture®-Transitions collectie. De collectie is ontworpen om het interieur te verzachten met organische structuren wat architecten en ontwerpers de mogelijkheid biedt de buitenwereld naar binnen kunnen halen. Merge geeft de mogelijkheid om met verschillende texturen, kleuren en patronen te spelen.

Desso AirMaster viert vijfde verjaardag met GUI Gold Plus certificering

04 november 2015

Desso markeert de vijfde verjaardag van DESSO AirMaster® met ’s werelds eerste GUI Gold Plus certificering. Daarnaast wordt het productassortiment van AirMaster® Sphere uitgebreid met de introductie van zes nieuwe kleuren.

Desso en Ex Interiors zetten in op creativiteit in nieuwe tapijtcollectie

14 oktober 2015

De nieuwe Desso&Ex collectie is het resultaat van een succesvolle samenwerking tussen Desso en het internationale interieurarchitectenbureau Ex Interiors. De collectie, bestaande uit kamerbreed tapijt met gesneden pool en op maat gemaakte karpetten, wordt tijdens de Dutch Design Week van 17 tot 25 oktober gelanceerd.

Desso behaalt als eerste tapijtfabrikant ter wereld gouden C2C-certificaat

24 september 2015

Desso heeft opnieuw een belangrijke mijlpaal bereikt in diens Cradle to Cradle® (C2C) traject door als eerste tapijtfabrikant ter wereld de Cradle to Cradle® Gold-certificering te behalen voor een nieuwe collectie tapijttegels. De Gold-certificering is de beloning voor zeven jaar hard werken met als doel de overgang naar een circulaire economie op basis van C2C-principes. De collectie zal vanaf oktober 2015 in alle belangrijke markten verkrijgbaar zijn.

Tarkett en Desso nemen deel aan het leiders debat over Circulaire Economie tijdens de ‘Annual New Champions Summit’ van het World Economic Forum in China

08 september 2015

Van 9-11 september zullen afgevaardigden van Tarkett, een wereldmarktleider in vloeren en sportvloeren, en Desso, een vooraanstaande fabrikant van tapijten en sportvelden (onderdeel van Tarkett), deelnemen aan top level debatten tijdens de ‘Annual New Champions Summit’ van het World Economic Forum in China over hoe de Circulaire Economie en bedrijfsinnovatie kunnen bijdragen aan nieuwe en duurzame economische groei op de lange termijn.